Welkom Gast  
 
 
 


Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Onthoud mij:

Heb je nog geen account, registreer je dan nu klik hier!
Wachtwoord vergeten, klik hier!
 
 
  Actieve onderwerpen  
   
     
  Welkom op de website van het Alfa 916 Register  
 
Het Alfa Romeo 916 Register richt zich op het model 916, beter bekend als GTV/Spider, uit de periode 1995-2005. Dit Register valt onder de rechtspersoon van de Stichting Club van Alfa Romeo bezitters.
Naast veel informatie over het Register vindt u uiteraard ook veel andere informatie op deze site. Enkele onderdelen op deze website zoals o.a. het album, forum en de garage zijn alleen toegankelijk voor register leden.
 
     

  Prettige Feestdagen  
 
© Alfa 916 Register

Namens het Alfa 916 Register wensen we iedereen hele mooie en gezellige Kerstdagen en een voorspoedig 2015.


 
  za dec 20, 2014 10:53 reacties(8) bekijk reacties (reageer)

  Nieuwjaarsreceptie 2015 - 11 januari 2015  
 
© Alfa 916 Register

Voel je welkom!
De Nieuwjaarsreceptie is een uitgelezen gelegenheid om de bestuursleden, de registerleiders, de leden van de technische- en evenementencommissie, moderators, clubwinkel medewerkers en alle andere clubleden en SCARB relaties te ontmoeten voor een informele babbel. En als je nog niemand kent? Dat is juist een reden om eens langs te komen; nieuwe contacten leggen. Met zoveel mensen zijn er altijd wel bij met wie het goed klikt.

Programma
Een hapje en een drankje ontbreken natuurlijk niet en we zorgen er voor dat de allerjongste Alfisti zich niet hoeven zich te vervelen. Voorzitter Gerrit Mobach houdt zoals gebruikelijk zijn toespraak en zet alle hoogtepunten van het afgelopen jaar en de belangrijkste zaken voor de toekomst op een rij. Daarna is het tijd om de wisselbekers uit te reiken aan de beste puzzelaar en de beste rookie-puzzelaar van 2014.

Locatie
Gasterij De Klaveet ligt in een schitterende omgeving aan de rand van Leusden en Achterveld. De centrale ligging in het land, tussen de A1, A12, A28 en de A30, de ruim 350 parkeerplaatsen, de ruime en huiselijke accommodatie, vormen een ideale combinatie om gezamenlijk het glas te heffen op 2015. Toegang voor leden (op vertoon van clubpas 2014) en genodigden.

De nieuwjaarsreceptie begint om 14:00 uur en eindigt 17:00 uur.

Attentie: In De Klaveet worden geen huisdieren toegelaten.


 
  za dec 06, 2014 11:55 reacties(5) bekijk reacties (reageer)