Welkom Gast  
 
 
 


Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Onthoud mij:

Heb je nog geen account, registreer je dan nu klik hier!
Wachtwoord vergeten, klik hier!
 
 
  Actieve onderwerpen  
   
     
  Welkom op de website van het Alfa 916 Register  
 
Het Alfa Romeo 916 Register richt zich op het model 916, beter bekend als GTV/Spider, uit de periode 1995-2005. Dit Register valt onder de rechtspersoon van de Stichting Club van Alfa Romeo bezitters.
Naast veel informatie over het Register vindt u uiteraard ook veel andere informatie op deze site. Enkele onderdelen op deze website zoals o.a. het album, forum en de garage zijn alleen toegankelijk voor register leden.
 
     

  Chiptuning/vermogensmeting - 14 februari  
 
© Alfa 916 Register
Op bijna magische wijze kan een chiptuner met enkel het aansluiten van een diagnose stekker het karakter en de prestaties van een motor aanpassen. Maar wat wordt er nu eigenlijk gedaan? En hoe komt een chiptuner erachter hoe de motor aangepast kan worden?

Tijdens het TC evenement van 14 februari is er de mogelijkheid om in de keuken van een chiptuner te kijken. En niet de eerste de beste maar bij de bekende tuner Savali. Gastheer Ronald Vermeulen legt uit en demonstreert hoe hij in de regelsoftware van de Alfa Romeo motoren duikt en hierin kan vinden wat er aangepast moet worden. Aanpassingen die niet alleen de prestaties verbeteren maar ook het karakter van de motor kunnen veranderen. Op de rollenbank worden de verschillen gedemonstreerd. Savali kan overweg met een breed aanbod van Alfa Romeo motoren waaronder ook de nieuwste MultiAir motoren.

© Alfa 916 Register

De thuisbasis van Savali waar het evenement plaatsvindt is nog altijd de Ringveste in Houten; het pand van VIREO Houten.

Buiten de uitleg en demonstratie is er ook voor een beperkt aantal Alfa Romeo’s de mogelijkheid om op deze dag chiptuning uit te voeren in combinatie met een rollenbankmeting. Op deze dag wordt een gereduceerd tarief gerekend wat afhankelijk is van het type Alfa Romeo.

Let wel: Voorinschrijving en tarief informatie vooraf via het contactformulier naar de TC!

© Alfa 916 Register

Vanzelfsprekend zijn er ook leden van de Technische Commissie aanwezig om technische vragen over je Alfa Romeo te beantwoorden.
Je kunt terecht van 10:00 tot 16:00 uur.

Adres:
Ringveste 4
3992DD Houten
Tel: 030-6345555
www.savali.nl


 
  wo jan 21, 2015 07:59 reacties(7) bekijk reacties (reageer)