Welkom Gast  
 
 
 


Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Onthoud mij:

Heb je nog geen account, registreer je dan nu klik hier!
Wachtwoord vergeten, klik hier!
 
 
  Actieve onderwerpen  
   
     
  Welkom op de website van het Alfa 916 Register  
 
Het Alfa Romeo 916 Register richt zich op het model 916, beter bekend als GTV/Spider, uit de periode 1995-2005. Dit Register valt onder de rechtspersoon van de Stichting Club van Alfa Romeo bezitters.
Naast veel informatie over het Register vindt u uiteraard ook veel andere informatie op deze site. Enkele onderdelen op deze website zoals o.a. het album, forum en de garage zijn alleen toegankelijk voor register leden.
 
     

  Registerdag 2015  
 
© Alfa 916 Register
De Registerdag op 31 mei 2015 is hét evenement voor alle typen Alfa waar een register voor is, én voor alle typen waar (nog) geen register voor is.

Wegens het succes van vorig jaar kiezen we ook dit jaar voor het royale landgoed rondom het kasteel van Parc Spelderholt. De bosrijke omgeving van Beekbergen draagt met de uitgebreide wandelmogelijkheden en het hertenkamp bij aan een heerlijk relaxte dag voor het hele gezin. Ook honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Voorafgaand aan de Registerdag is er een tourrit over prachtige binnenwegen, met start vanaf Autobedrijf Bochane in Ede. De rit is niet zo heel lang zodat de deelnemers op tijd op Parc Spelderholt arriveren.

Klik hier voor meer informatie


 
  za mrt 14, 2015 16:43 reacties(2) bekijk reacties (reageer)